Španělsko - Illes Medes 3.-12.9.2021

V loňském roce jsme kvůli covidu nemohli uskutečnit naši tradiční výpravu do španělského L´Estartitu, pevně věřím, že letos začátkem září to již bude možné. Pokud bychom však museli letošní výpravu z důvodu covidu opět zrušit, tak se všem přihlášeným budou vracet všechny zaplacené peníze jako v loňském roce. Hlavním cílem bude samozřejmě jako vždy potápění v nádherné podmořské rezervaci Illes Medes, která doslova překypuje životem a patří určitě k těm nejzajímavějším potápěčským lokalitám ve středomoří. Pestrost a rozmanitost podmořského světa zde mile překvapila každého potápěče, který sem zavítal poprvé a prakticky každý se sem chce ještě vrátit.

I nepotápěči si zde díky pestré nabídce vodních i suchozemských sportů přijdou na své a pokud někoho zajímají památky, tak dobrou volbou je Barcelona vzdálená odsud jen 100 kilometrů.

Termín: 3.-12.9.2021

Ubytování: V apartmánovém hotelu Miami, všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyňku, takže kdo chce si může vařit, u hotelu je bazén, grilovací koutek i půjčovna jízdních kol 

Doprava: Moderním klimatizovaným autobusem, autobus vyjíždí z Jablonce nad Nisou a jede po trase Praha - Plzeň - Tachov, kde je možno nastoupit

Náklady na dopravu a ubytování ve 4 lůžkovém apartmánu 7.399,- Kč

Náklady na dopravu a ubytování ve 2 lůžkovém apartmánu 8.399,- Kč

Zálohu 3.500,- Kč je potřeba zaplatit při rezervování místa, doplatek se platí v červenci

Potápění: Každý den je na výběr z cca 12 ponorů v různých časech. Každý potápěč si tedy volí ponory tak, jak mu to vyhovuje a není vázán na zbytek skupiny. Cena ponoru po skupinových slevách, které dostáváme podle počtu zrealizovaných ponorů, se pohybuje mezi 28 až 30,- EUR za ponor (všechny ponory se dělají z lodě; v ceně lahev a olova).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaké to bylo ve Španělsku předloni, si můžete přečíst v článku zde: https://www.blackjn.cz/spanelsko-2019-0

Podvodní fotografie pak naleznete zde: https://www.blackjn.cz/spanelsko-2019

Pokud se k nám chcete přidat, nebo potřebujete vědět další informace, tak mě neváhejte kontaktovat.

Michal Černý - tel.: 773 944 806; email: blackjn@seznam.cz