Lahošť 20.12.2015

Když jsme jeli minulý týden z Přítkova, stavili jsme se ještě kouknout jak vypadá vápenka v Lahošti. No a nevypadalo to vůbec špatně, takže jsme se rozhodli, že se sem za týden vydáme. Když jsme dorazili na místo, akorát z vody vylézali dva kolegové, dali jsme se tedy do řeči a kluci nám poradili, kde co ve vodě najdeme, vidět je prý okolo 4 metrů, takže taky slušné, akorát to počasí mohlo být lepší…

Pod vodou jsme potkali všemožný bordel, hlavně pneumatik tu bylo dost. Z ryb se nám ukázalo nejdříve hejno okounů a později jsem našel i pěkného sumce schovaného v pneumatice, na kterého nás kluci také upozornili. Klukům docela pěkně pózoval a dokonce jim i vylezl ven, když jsem u něj ale byl já, tak jen řádil v pneumatice a neuvěřitelně kalil, bylo to jak když jde kouř z komína. Později jsme našli i jednu ze staveb, tady to však už bylo dost zkalené a tak se fotky vůbec nepovedly.

Jelikož pod sedm metrů hloubky nebylo vidět skoro vůbec, tak jsme se hloubš ani nepouštěli, ale i tady mají být zbytky staveb, tak se sem zkusíme ještě vypravit až se viditelnost zlepší i dole.

Komentáře

No Avatar
Ladislav Kábela (neověřeno) on Po, 12/21/2015 - 09:08

Pěkné fotky sumce :-) už ho focení zřejmě přestalo bavit :-)

No Avatar
Blackjn on Po, 12/21/2015 - 19:58

No mě říkal, že už nevyleze a ptal se na oční kapky, že prý má úplně vybleskané oči ;o)